e-Nieuws december 2016
Klik hier voor de online versie
afbeelding

Beste Test,

Wij wensen jou een hele fijne Kerst!

Dankzij de voedselpakketten van Tjommie zijn vele kindgezinnen gesteund in de moeilijke decembermaand. Voor deze kinderen, die opgroeien zonder hun ouders, is dit de eerste keer sinds maanden dat zij weer een échte maaltijd met vlees kunnen eten! Zo is het ook in het Zuid-Afrikaanse township Elandsdoorn een beetje Kerstfeest. Dit en meer in e-Nieuws december.

afbeelding1

Geef een voedselpakket cadeau

December is voor velen de maand van gezelligheid, lekker eten en cadeaus. Voor kinderen die opgroeien in townships en hun ouders hebben verloren aan de hiv/aids-epidemie geldt er een andere realiteit. “Hebben ik en mijn broertjes en zusjes vandaag te eten?” is hun grootste uitdaging. Jij kunt deze kindgezinnen steunen met een voedselpakket van €23.
Geef een pakket
 
afbeelding2

Uitbreiding kinderhulpprojecten

Met de feestelijke opening in oktober jl. van het nieuwe Child Care Centre in Bloempoort is een forse uitbreiding van de kinderhulpprojecten gerealiseerd. Tjommie is heel trots dat nog meer kinderen de steun kunnen krijgen die nodig is. Op deze locatie is een kleuterschool, een Chill Hub en een voedingscentrum gebouwd.
Lees meer
 
afbeelding1

De Reis van Je Leven

"Het gaat hier niet over 1.000 mensen, het gaat over 160.000 mensen die een kans krijgen.." aldus Jan van Lierop. Samen met bestuursvoorzitter René Frijters en Hans Biesheuvel (ONL) bracht hij een bezoek aan Tjommie's hulpprojecten in de townships. Ga jij in 2017 mee met de Reis van Je Leven naar Zuid-Afrika? Bekijk nu het programma!
Lees meer
 
afbeelding2

Opknappen sportvelden Elandsdoorn

Binnenkort krijgen de sportvelden in township Elandsdoorn een opknapbeurt. Sport geeft kinderen de mogelijkheid om de dagelijkse stress voor even te vergeten en geeft ze de kans om zich te ontwikkelen. Allemaal dankzij de steun van de AFAS Foundation, Jacco Eltingh en leden van de JoinTheClub-actie tijdens de AFAS Tennis Classics 2016.
Lees meer
 
afbeelding1

Ongelofelijke ontdekking Malatji's

Afgelopen maand werd onze partnerorganisatie opgeschrikt door een ongelofelijke ontdekking. Wonend in een golfplaten hut van 3 bij 3, troffen zij de Malatji familie aan. Vier generaties (21 personen) leefden hier, op de kale grond, zonder drinkwater en sanitair, uit pure overlevingskracht. Direct kreeg dit gezin hulp in de vorm van voedselpakketten en een kleine aanbouw aan het huis.
Lees meer
 
afbeelding2

Stem jij op Tjommie?

Breng je stem uit en help Tjommie €10.000 te winnen! Ons project ‘Opknappen kleuterscholen in Elandsdoorn’ is genomineerd voor de Gouden Gans verkiezing van Wilde Ganzen. Door te stemmen help jij kinderen aan een kans op een betere toekomst door naar school te gaan! Stem jij op ons project? Dankjewel!
Stem nu!
 
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Deze e-mail is verstuurd naar info@tjommie.nl
Je ontvangt deze mail omdat je een relatie bent van Tjommie.
Klik hier om je contactvoorkeuren te wijzigen en/of je uit te schrijven.
Wil je jouw contactgegevens wijzigen klik hier.